Aanmelden kleuters

Woont u in de wijken Elsrijk of Stadshart? Dan maken wij graag kennis met u! Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij meer over onze school en laen wij u ons schoolgebouw zien. 
U krijgt van ons een informatiebrochure mee. Zo kunt u alles thuis nog een rustig nalezen. Mogelijk bezoekt u ook andere scholen. U wilt immers een weloverwogen besluit nemen. 

Een kennismakingsafspraak kunt u telefonisch of per e-mail maken. 
tel. 020 - 641 54 63
E-mail; klik op de link om het formulier voor een kennismaking in te vullen 

U kunt aanmelden vanaf het moment dat uw kind 3 jaar oud is. 

Na het kennismakingsgesprek kunt u uw kind bij ons aanmelden. U krijgt hiervoor van ons een aanmeldformulier. Wij bekijken dan of er plaats is voor uw kind. Per geboortejaar hebben wij een beperkt aantal plekken. 
Twee groepen kinderen krijgen voorrang; 

  • kinderen die al een broertje of een zusje bij op onze school hebben 
  • kinderen die naar de kinderopvang van KinderRijk Aalberselaan gaan. 
Voor beide groepen geldt wel dat zij zich op tijd moeten aanmelden. Dat is in het jaar waarin uw kind drie jaar oud wordt. 

Voor startende kleuters hebben wij tot onze spijt hebben wij geen plaats meer voor kinderen die geboren zijn in 2019 en 2017. 

Als er plaats is, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Vanaf dat moment is er een plaats voor een kind gereserveerd.Aanmelden voor hogere groepen
Sommige kinderen willen in een hogere groep instromen op Brede School Rembrandt. Overweegt u om van school te veranderen? Of komt u nieuw wonen in Amstelveen? Neemt u dan contact op met onze directeur. Zij vertelt u dan of dit mogelijk is en hoe dit in zijn werk gaat. 


Samen zijn wij Rembrandt; samen maken wij school !